Concurs: Câștigă un pachet de cărți mystery/thriller și literatură contemporană!

Dragilor, Elena de la eLitere.ro și cu mine am pus la cale o surpriză pentru voi. Această surpriză constă într-un concurs care începe azi, 1 noiembrie, și se va încheia luni, pe data de 6 noiembrie, ora 23: 59. Premiul pe care vrem să îl punem la bătaie este un pachet de cărți în română și engleză, aparținând în mare genurilor mystery/thriller și contemporan,  aflate într-o stare destul de bună. Cărțile vin din bibliotecile noastre personale, deci garantăm că am avut grijă de ele.

Lista cărților din acest pachet este:

Regulile concursului sunt următoarele:

 • Trebuie să aveți peste 18 ani pentru că aceste cărți sunt adresate cititorilor adulți
 • Să aveți reședința în România (ne dorim pe viitor să trimitem cărți și în afara țării, măcar în Republica Moldova)
 • Să aveți o adresă de e-mail validă

Ce aveți de făcut?

 • Să dați like sau să vă abonați la blogul meu pentru a afla cine a câștigat.
 • Scrieți un comentariu pe blog cu răspunsul la întrebarea: Care a fost cea mai bună carte pe care ați citit-o în 2017?
 • Și opțional, dați share acestei postări sau dați tag prietenilor interesați pe rețelele sociale pentru ca mai multă lume să afle de acest concurs.

Notă: Vom lua în considerare doar comentariile scrise pe blog la această postare, așa că nu le scrieți pe rețelele sociale!

Câștigătorul va fi extras la sorți prin Random.org, iar apoi va fi contactat printr-un e-mail pentru a ne comunica datele personale, adresa și numărul de telefon, pentru a fi contactat de curier. Câștigătorul va fi anunțat și printr-o postare separată pe blog, miercuri 8 noiembrie.

Dacă vor mai fi doritori și pentru alte concursuri ca acesta, vom reveni și cu alte surprize mai târziu. Așadar, așteptăm comentariile voastre pe blog până luni, 6 noiembrie, ora 23:59.

Mult succes!

26 Replies to “Concurs: Câștigă un pachet de cărți mystery/thriller și literatură contemporană!”

 1. Foarte greu imi este sa aleg doar o preferata.
  O sa numesc Un barbat pe nume Ove-Fredrik Backman si Contele de Monte Cristo-Alexandre Dumas, desi mai am inca vreo 5-6 favorite anul acesta 🙂

 2. Regina umbrelor de Sarah J. Maas este categoric cea mai buna carte de anul acesta. Deși este cam la egalitate cu seria Alina Marinescu de Monica Ramirez!

 3. Insa eu nominalizez David Eagleman-Incognito Vietile Secrete Ale Creierului. E extrem de interesenta pentru ca pune in lumina subiectul de liber arbitru, tema mintii subconstiente si complexitatea ei, viteza inimaginabila cu care ia decizii pe care noi le consideram ca sunt constiente si te lasa uimit cand ajungi sa realizezi ce calvar ar fi daca mintea ne-ar transmite cate procese sunt necesare doar ca sa stam drepti in picioare, sau cati muschi sunt si nervi colaboreaza doar ca sa respiram. E absolut uimitor

 4. Cea mai bună carte pe care am citit-o anul acesta este “Imi pare rau,sunt așteptată ” de Àgnes Martin Lugand , o carte care m-a surprins intr-un mod placut !

 5. Vorbitor in numele mortilor- Orson Scott Card. Mi-a placut foarte mult si Jocul lui Ender, dar parca volumul 2 e mai interesant

Comments are closed.