Sondaj: Ce carte îmi recomandați să citesc?

Dragilor, am stat și tot m-am gândit ce pot să mai scriu pe acest blog, pe lângă recenzii și tag-uri, fără însă a devia de la subiectele livrești cu care v-am obișnuit. Astfel, mi-a venit ideea să creez un sondaj alcătuit din câteva opțiuni sau, mai bine zis, titlurile cărților, pe care vreau neapărat să le citesc sau să le recitesc, însă nu sunt foarte sigură cu ce să încep. Momentan, mai am vreo trei cărți străine începute, dar după The Lady of the Pier, tare îmi doresc să mai citesc o carte sau două în limba română pentru că niciodată nu strică să mai alternezi limbile, formatul cărților sau dispozitivele pe care citești.

Așadar, dacă doriți să îmi dați o mână de ajutor, votați una sau mai multe dintre variantele de mai jos și scrieți un comentariu în care să îmi spuneți de ce recomandați o anumită carte și/sau ce v-a plăcut la ea. Sondajul va rămâne deschis votului atât timp cât vor rămâne cărți necitite în listă. Vă doresc tuturor lectură plăcută!

 

Ce carte îmi recomandați să citesc?

View Results

Loading ... Loading ...

 

4 Replies to “Sondaj: Ce carte îmi recomandați să citesc?”

 1. “Eu sunt Malala” – citește această carte ca să faci cunoștință cu fata curajoasă în lupta drepturilor pentru femei: la educație, la libera exprimare, la tot ce e împotriva blamării, supunerii și frica cu care trăiesc acest popor zi de zi.

  1. Mersi mult pentru recomandare. Am frunzărit cartea anul trecut, însă nu am avut starea necesară pentru a o citi ca lumea. De aceea mă tot gândesc să-i dau o a doua șansă pentru că pe fată o admir foarte mult pentru curaj și dorința de a schimba lumea.

 2. Buna,
  daca iti place action, suspense, thriller, combinat cu murder investigation, eu ti-as recomanda sa incerci un autor, David Baldacci, orice a scos el, insa poate sa incepi cu Will Robie Series, prima carte The Innocent, o gasesti aici

  https://www.goodreads.com/series/98398-will-robie

  apoi John Puller Series
  https://www.goodreads.com/series/87307

  apoi
  Camel Club Series
  https://www.goodreads.com/series/43037

  apoi
  Amos Decker Series – aceasta fiin inca in curs de aparitie, tocmai am terminat a 3-a carte, The Fix
  https://www.goodreads.com/series/150209

  sau in mare, orice a scos acest autor, presupunand ca iti place genul lui…

  nu numai ca este unul din autorii mei preferati, insa as dorii sa-l introduc cititorilor din Romania, ma iales pentru ca merita atentie, din partea iubitorilor de action-suspense-tiller insa si pentru ca in curand voi traduce din lucrarile lui si deci vor fi publicate si in limba romana…

  1. Vă mulțumesc mult pentru recomandări. Voi arunca o privire peste romanele lor din curiozitate, însă deocamdată sunt interesată de cărțile pe care le dețin. Vă doresc mult spor la tradus.

Leave a Reply